AcasăActualitate112PROBLEME LA INSTALAŢIA ELECTRICĂ - Peste 2.000 de Dacia Duster vor fi...

PROBLEME LA INSTALAŢIA ELECTRICĂ – Peste 2.000 de Dacia Duster vor fi rechemate în service

DISTRIBUIȚI

PROBLEME LA INSTALAŢIA ELECTRICĂ Dacia anunță că peste 2.000 de Dacia Duster vor fi rechemate în service în următoarea perioadă din cauza unor probleme la instalația electrică.

Mutarea claxonului pe volan pentru Dacia Duster a venit și cu o problemă de dimensionare a instalației electrice, fapt care poate genera fum și/sau funcționarea necorespunzătoare a airbag-ului frontal pentru șofer.

Din acest model, reprezentanții Dacia au de gând să cheme peste 2000 de modele Duster în service.

„Dacia a identificat posibilitatea dimensionării incorecte a sistemului electric al claxonului, ceea ce poate provoca pierderea funcției acestuia și/sau apariția de fum la nivelul comenzii claxonului de pe volan. În anumite situații limitate poate apare o disfuncționalitate a airbag-ului șoferului”, a anunțat producătorul auto, potrivit România TV.

Vizate de această rechemare sunt 2.473 de mașini Dacia Duster comercializate în România. Remedierea defectului este gratuită, fiind suportată de fabricant.

Acționarea claxonului pe volan a fost introdusă înaintea trecerii la a doua generație de Duster, până la acel moment acționarea făcându-se prin apăsarea în capătul manetei de semnalizare, un element de tradiție care a ținut timp de peste 40 de ani la automobilele Dacia.

Info

citeşte şi CURSĂ NEBUNĂ – Cu poliţia după ea şi fără un cauciuc la maşină, o fată de 19 ani, drogată şi fără permis, pe străzile din Cluj

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA