AcasăEvenimentSportPROBLEME ÎN FED CUP - Halep e accidentată și s-ar putea să...

PROBLEME ÎN FED CUP – Halep e accidentată și s-ar putea să rateze meciul cu Belgia

DISTRIBUIȚI

PROBLEME ÎN FED CUP Retragerea Simonei Halep din turneul de la St. Petersburg, înaintea meciului cu Natalia Vikhlyantseva, din faza sferturilor de finală, le dă emoții românilor, cu doar 8 zile înaintea meciului de Fed Cup cu Belgia, programat în perioada 11-12 februarie. 

Motivul care a dus la decizia Simonei a fost accidentarea la genunchi, din cauza căreia a avut probleme şi la Australian Open.

Simona Halep (locul 4 WTA) este cea mai valoroasă componentă a lotului României, dar rămâne de văzut dacă va putea onora convocarea făcută de căpitanul nejucător Ilie Năstase, în condițiile în care abandonul din Rusia a fost cauzat de accidentarea la genunchi care i-a făcut probleme și la Australian Open, unde a pierdut din primul meci, dar și la Singapore, unde a abandonat înainte să apuce să joace.

Irina-Camelia Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA) şi Sorana Cîrstea (59 WTA) sunt celelalte 3 componente ale echipei de Fed Cup pentru meciul cu Belgia, din turul I al Grupei Mondiale II. Dacă Simona Halep nu va putea juca, Ilie Năstase va fi nevoit să cheme o altă jucătoare în locul ei.

În acest caz, cele mai mari șanse pentru o convocare le-ar avea Raluca Olaru, care în acest an a câștigat proba de dublu a turneului de dublu de la Hobart și a mai jucat o altă finală, la Shenzen, alături de Olga Savchuk, din Ucraina.

58943db595f9cf40511091c6 Astfel, cel mai probabil, Olaru şi Niculescu vor face pereche la proba de dublu, în timp ce Monica pare favorită să joace şi la simplu. Dilema lui Năstase rămâne stabilirea celei de-a doua sportive la simplu: experienţa Irinei sau forma mai bună a Soranei?

Echipa feminină a României va putea fi urmărită la Digi Sport în perioada 11-12 februarie 2017, în confruntarea cu Belgia, din a doua Grupă Mondială a Fed Cup. În primul tur al Grupei Mondiale, tot pe 11 și 12 februarie, vor avea loc duelurile:

Cehia – Spania
Germania – Statele Unite
Belarus – Olanda
Elveția – Franța

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA