Acasăsinucidere maramuresPROBLEME ÎN ECHIPA TRUMP – Monica Crowley, acuzată de plagiat

PROBLEME ÎN ECHIPA TRUMP – Monica Crowley, acuzată de plagiat

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROBLEME ÎN ECHIPA TRUMP  Persoana pe care preşedintele ales Donald Trump a desemnat-o drept viitoarea directoare de comunicare a Consiliului pentru Securitate Naţională, Monica Crowley, a devenit, sâmbătă, ţinta unor acuzaţii de plagiat, relatează postul CNN, preluat de AFP, scrie agerpres.ro.

Scriitoare şi publicist colaborator pentru televiziunea de ştiri Fox News, Monica Crowley este autoarea unei cărţi intitulate „What the (Bleep) Just Happened” care a fost publicată în 2012 şi în care o jurnalistă CNN a descoperit peste 50 de pasaje copiate din articole de presă, din unele comentarii şi chiar de pe Wikipedia. Crowley ar fi făcut modificări absolut minore paragrafelor în cauză, iar fragmentele copiate includ cifre, informaţii cu caracter istoric sau de ordin economic, indică sursa citată, conform Știripesurse.ro.

Echipa de tranziţie a lui Donald Trump a transmis un comunicat în care îi ia apărarea Monicăi Crowley.

„Orice tentativă de a o discredita pe Monica este doar un atac politic menit să distragă atenţia de la adevăratele provocări cu care se confruntă ţara”, se arată în comunicatul în care nu se face nicio referire la acuzaţiile de plagiat.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA