spot_img
AcasăEvenimentSportPROBLEME, CĂLIMANE? - Braziliencele de la CSM București (campioane mondiale), nu...

PROBLEME, CĂLIMANE? – Braziliencele de la CSM București (campioane mondiale), nu au vrut să intre aseară în teren!

spot_img

DISTRIBUIȚI

CSM București a câștigat fără drept de apel partida cu HCM Râmnicu Vâlcea, dar jocul a avut două aspecte foarte importante pentru gazde: a fost debutul antrenorului danez Kim Raamussen pe banca echipei CSM Bucureşti, iar cele patru brazilience din echipă, Pessoa, Rodrigues, Fachinello şi Da Silva, au urmărit meciul din tribună.

În etapa trecută, Mayssa Pessoa a refuzat să joace în partida de la Zalău, deşi a făcut deplasarea pentru acest meci. După discuţiile de la începutul acestei săptămâni, cele două părţi au dat senzaţia că au revenit la sentimente mai bune, iar colaborarea va continua.

Surpriza a fost însă şi mai mare la partida cu HCM Rm. Vâlcea. Mayssa Pessoa nu a intrat nici la acest joc de campionat, iar aceeași soartă au avut-o și celelalte compatrioate ale sale.

Toate braziliencele au decis să stea pe margine la jocul cu Vâlcea, Astfel, Pessoa, Da Silva, Rodrigues şi Fachinello au urmărit evoluţia coechipierelor din tribună. Handbalistele sud-americane ar fi decis să reacţioneze astfel ca urmare a faptului că nu şi-au primit la zi drepturile financiare, scrie ProSport. Linnea Torstenson, de la CSM Bucureşti, a declarat pentru Digi Sport: „Nu ştiu a cui a fost decizia şi nici de ce au fost în tribună. Cred că am făcut un meci bun, cele care am jucat. Prea multe greşeli, dar noi ne-am dat silinţa”.

Kim Rasmussen a stat și el în tribună – nu a vrut să ia loc pe bancă, la doar 24 de ore de la aterizarea în Romania. Adrian Vasile, antrenor secund la CSM Bucureşti, a completat: „El a venit ieri la antrenament, dar nu a condus ședința de antrenament, a fost făcută tot de către noi, așa că n-avea cum să își dea cu părerea nici despre jocul de astăzi, pentru că n-avea când. Nu, el de mâine va începe efectiv lucrul sau cu echipa”.

În paralel cu munca la CSM București, tehnicianul danez va conduce, în continuare, și naționala feminină a Poloniei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA