AcasăEvenimentPrioritati in domeniul transporturilor. Cum vor autoritatile sa recupereze 10 ani

Prioritati in domeniul transporturilor. Cum vor autoritatile sa recupereze 10 ani

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Sorin Bota a făcut un comentariu cu privire la Master Planul pe Transporturi, după prezentarea priorităţilor de infrastructură rutieră, aferente perioadei 2015-2016, ce a avut loc marţi, la Ministerul Transporturilor.

„Orice modificare a priorităţilor legate de transporturi se poate face dacă şi numai după ce rezolvăm ceea ce am fixat ca priorităţi naţionale împreună cu Comisia Europeană la momentul încheierii negocierilor de integrare europeană, adică 2004. Sigur că nevoi sunt multe, mai ales că s-au pierdut 10 ani din 2004, iar proiectele negociate şi începute puteau fi terminate până în 2008-2009.

Această pierdere de timp trebuie recuperată în perioada imediat următoare şi abia apoi putem să începem proiecte care nu au fost considerate prioritare, la acea dată, pe harta României şi aici mă refer la toate căile de transport, nu doar la transportul rutier. Aştept ca documentul să ajungă în Parlament pentru a putea face amendamentele necesare, în acord cu ceea ce a fost stabilit şi în acord cu acele aspecte de care Comisia Europeană ţine cont.”, a precizat senatorul Sorin Bota.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA