Acasă Administrație PRIORITATEA ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE – Școli, grădinițe și licee reabilitate, dotări moderne...

PRIORITATEA ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE – Școli, grădinițe și licee reabilitate, dotări moderne și proiecte dedicate exclusiv elevilor în municipiul Baia Mare

DISTRIBUIȚI

PRIORITATEA ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE   În ultimii ani învățământul și educația din municipiul Baia Mare, respectiv unitățile de învățământ școlare și preșcolare, beneficiază de o atenție deosebită din partea Administrației Publice Locale. Au fost reabilitate, modernizate și dotate creșe, grădinițe, școli, licee sau colegii, iar acest demers nu se oprește aici. În fiecare an, elevii care învață la clasele pregătitoare primesc rechizite și ghiozdane gratuite, din dorința primarului Cătălin Cherecheș de a oferi tuturor micuților condiții unitare de studiu.

Demersul Administrației Publice Locale de a investi masiv în învățământ continuă și în acest an.

Din fonduri europene vor fi reabilitate Grădinița Micul Prinț, Grădinița numărul 10, Școlile Gimnaziale „Victor Babeș”, „Ion Luca Caragiale”, „Avram Iancu”, „Vasile Alecsandri”, „Simion Bărnuțiu”, „Alexandru Ivasiuc, „Dimitrie Cantemir”, Școala 18, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Tehnic Transilvania, dar și sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu”.

Tot din surse de finanțare europene va fi finalizată și grădinița din cartierul Vasile Alecsandri, dar și Creșa „Steluțelor”, din același cartier. Un proiect important care urmează să fie implementat în școlile din municipiul Baia Mare este invățământul electronic prin dotarea unităților de învățământ cu tablete și table electronice. Modernizarea și dotarea spațiilor ateliere de la Colegiul Tehnic Transilvania este o altă prioritate a Administrației Publice Locale care va fi realizat din finanțare europeană.

La acestea se mai adaugă finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare al corpului vechi al Grădiniței Step by Step.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA