AcasăActualitateSocialPRINSI - Politistii au prins trei tineri suspecti de furtul a doua...

PRINSI – Politistii au prins trei tineri suspecti de furtul a doua centrale termine de apartament

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare i-au identificat pe autorii unui furt din locuinţă, comis în cursul lunii aprilie, cu un prejudiciu în valoare de 1.000 lei. În perioada 14– 17.04. a.c., persoane necunoscute au forţat uşa de acces în beciul situat la subsolul unui imobil din municipiul Baia Mare iar din interior au sustras două centrale termice de apartament în valoare de 1.000 lei.  

Ieri, poliţiştii i-au identificat pe suspecţii spargerii respective: Florin E., de 24 ani, cu antecedente penale, Moise B., de 18 ani, cu antecedente penale şi Florin G., de 16 ani, toţi din Baia Mare. Poliţiştii continuă documentarea cauzei într-un dosar penal întocmit faţă de cei trei suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Nu lăsaţi locuinţele neasigurate!

În data de 18 iulie, între orele 17,40 – 18,10, într-un interval de doar jumătate de oră, profitând de faptul că uşa de acces era închisă dar neasigurată, o persoană necunoscută a pătruns într-un apartament dintr-un imobil de pe strada Transilvaniei din Baia Mare. Din interior hoţul a sustras un laptop şi trei aparate de telefon mobil, în valoare totală de circa 1.500 lei. Poliţiştii au demarat cercetările şi ieri, 24 iulie, l-au identificat pe suspectul de furt. Acesta este Marius M., de 16 ani, din Baia Mare. Cel în cauză este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA