AcasăActualitateSocialPRINSI - Adolescenti prinsi dupa ce au talharit mai multi baimareni

PRINSI – Adolescenti prinsi dupa ce au talharit mai multi baimareni

spot_img

DISTRIBUIȚI

În data de 26 iunie, a.c., Poliţia Municipiului Baia Mare a înregistrat două fapte de tâlhărie cu autori necunoscuţi, comise la interval de câteva ore pe raza oraşului. Astfel, în jurul orei 22, 00, pe B-dul Bucureşti, un băimărean a fost acostat de doi tineri necunoscuţi care, prin acte de violenţă, l-au deposedat de ceasul de la mână, telefonul mobil şi 250 de lei. Prejudiciul reclamat este în valoare de 2.000 lei.

În aceeaşi noapte, la ora 00, 50, o femeie se deplasa pe strada Cuza Vodă din Baia Mare, îndreptându-se spre casă. Pe o alee, a fost acostată de trei tineri care au lovit-o şi deposedat-o de geanta în care avea actele, suma de 400 lei şi mai multe bunuri de valoare, însumând aproximativ 1.000 lei ca prejudiciu. Băimăreanca a suferit câteva leziuni pentru care a fost internată la spital în vederea îngrijirilor medicale.

Având în vedere cele sesizate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au început imediat investigaţiile. Cu toate că existau puţine indicii referitoare la autori, ieri, 02 iulie, poliţiştii i-au identificat pe suspecţii celor două tâlhării. Astfel, în primul caz, suspecţii sunt: Ionuţ C., de 16 ani şi Daniel S., de 16 ani, ambii din Baia Mare, fără antecedente penale.

Unul dintre suspecţi este implicat şi în cel de-al doilea caz de tâlhărie. Ionuţ C., alături de Vasile C., de 21 de ani, din Baia Mare şi Daniel O., de 15 ani din Tămaia, au comis furtul cu violenţă asupra băimărencei. Faţă de Ionuţ C., Vasile C. şi Daniel S., (are antecedente penale) s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă iar Daniel O. este cercetat în stare de libertate.  Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA