spot_img
AcasăActualitate112PRINȘI ÎN FLAGRANT - Au furat bunuri dintr-un garaj, apoi au încercat...

PRINȘI ÎN FLAGRANT – Au furat bunuri dintr-un garaj, apoi au încercat să fugă când a apărut poliția

DISTRIBUIȚI

PRINȘI ÎN FLAGRANT Azi noapte la ora 00.50, un bărbat în vârstă de 40 de ani a sesizat poliţia Baia Mare prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, pe strada pe care locuieşte, a observat  trei persoane care au pătruns într-un garaj şi au încercat să sustragă bunuri.

PRINȘI ÎN FLAGRANT La faţa locului, respectiv pe strada George Enescu din municipiu, s-a deplasat un echipaj de ordine publică împreună cu patrula canină din cadrul poliţiei Baia Mare. Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, sistemul de închidere al garajului a fost forţat dar persoanele au fugit în momentul în care au fost surprinse de reclamant.

Poliţiştii au început căutările în zonă şi, la scurt timp, au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, doi din Lăpuşel şi unul din Bozânta Mică. Aceştia au recunoscut că au pătruns în garaj şi au sustras o lanternă şi două beţe de pescuit, pe care le-au ascuns în autoturismul cu care au venit în Baia Mare.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA