Acasă modele PRINȘI DE POLIȚIȘTI – Trei copii au reușit să vandalizeze serios o...

PRINȘI DE POLIȚIȘTI – Trei copii au reușit să vandalizeze serios o bază sportivă din județul Satu Mare

DISTRIBUIȚI

PRINȘI DE POLIȚIȘTI  Baza sportivă din comuna Odoreu a fost vandalizată joi seara. Cel mai probabil mai mulţi tineri au spart geamurile clădirii aflată în renovare şi au scos inclusiv pavajele recent montate.

Reprezentanţii Primăriei au făcut plângere la poliţie fiind deja un cerc de suspecţi, scrie PortalSM.ro.

In seara de 21.09.2017 am constat aceste distrugeri, geamurile de la vestiarele bazei sportive au fost facute tandari, pavajele scoase de la locul lor, toate acestea pentru distractia unor tineri din comuna. A fost sesizata politia, sunt cativa suspecti, speram ca in cursul zilei de azi sa se gaseasca vinovatii si sa reusim sa recuperam prejudiciul creat. Incepand de azi 22.09.2017, accesul, persoanelor neautorizate, in baza sportiva este INTERZIS pana la finalizarea lucrarilor de modernizare. Aceasta este o masura care se impune pentru a proteja in primul rand copiii de eventualele accidente iar in al doilea rand pentru a reusi sa finalizam lucrarile”, au transmis reprezentanţii Primăriei Odoreu, potrivit PortalSM.ro.

Autorii vandalizării bazei sportive de la Odoreu au fost prinși. Poliția Locală din comună a reușit să dea de urma celor care au distrus clădirea. Este vorba despre 3 copii, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani.

Minorii Lăcătuș I., Balogh N. și Rafael Raul, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani au fost prinși de Poliția Locală Odoreu. Cei trei și-au recunoscut faptele, declarând polițiștilor că ei au fost cei care au vandalizat baza sportivă.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA