AcasăMARAMURESUL ISTORICPRINȘI CU AJUTORUL CÂINELUI POLIȚIST - Ţigări confiscate la frontiera de nord...

PRINȘI CU AJUTORUL CÂINELUI POLIȚIST – Ţigări confiscate la frontiera de nord a ţării (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Rădăuţi – ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 7.200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 72.000 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În data de 7 decembrie a.c., la nivelul Sectorului PF Rădăuţi s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 8.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat trei persoane care încercau să treacă ilegal frontiera din Ucraina în România, transportând mai multe colete voluminoase. La faţa locului a fost solicitată o echipă de intervenţie însoţită de câinele poliţist Nod, care a acţionat pentru reţinerea bărbaţilor.

contrabanda (2)În momentul în care cele trei persoane, de sex masculin, au observat echipajul poliţiei de frontieră, acestea au abandonat coletele şi s-au dispersat în direcţii diferite încercând astfel să scape de oamenii legii. Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră şi identificaţi ca fiind Ionuţ N., de 19 ani, Nicolae G., de 20 ani şi Ioan S., de 20 ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Suceava. Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare şi supraveghere a zonei.

La faţa locului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări care împreună cu persoanele au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. Astfel, în urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 7.200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de 72.000 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, pe numele celor trei bărbaţi a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA