AcasăActualitate112PRINȘI ÎN BAIA MARE - Mandat european de arestare pus în aplicare de...

PRINȘI ÎN BAIA MARE – Mandat european de arestare pus în aplicare de poliţişti, dar și un urmărit naţional, depistat şi încarcerat de poliţişti

spot_img

DISTRIBUIȚI

PRINȘI ÎN BAIA MARE Luni, 26 februarie, poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat, pe raza municipiului, un bărbat în vârstă de 30 de ani. Domiciliat în municipiul Baia Mare, bărbatul era urmărit internaţional.

Pe numele său organele judiciare din Italia au emis mandat european de arestare. Acesta era urmărit pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. S-a dispus reținerea sa pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare.

Tot luni, 26 februarie, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 29 de ani din Baia Mare. Urmărit naţional din data de 22 februarie 2018, pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare. Este vorba despre comiterea infracţiunii de tăinuire. Băimăreanul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/datorita-calitatii-actului-medical-si-conditiilor-optime-spitalul-de-boli-infectioase-si-psihiatrie-baia-mare-la-mare-cautare-printre-maramureseni/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/fara-permis-la-volanul-unei-masini-furate-cu-viteza-un-baimarean-de-37-de-ani-este-cercetat-de-politisti-pentru-comiterea-trei-infractiuni/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA