spot_img
AcasăActualitatePoliticPRINSI: 13 noiembrie - zi cu ghinion pentru mai multi hotii din...

PRINSI: 13 noiembrie – zi cu ghinion pentru mai multi hotii din Baia Mare si Costiui. Sapte infractori au fost prinsi de politie

DISTRIBUIȚI

A vrut să iasă din magazin fără să plătească cumpărăturile

În dimineaţa zilei de 13.11.2013, în jurul orei 10.00, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi despre faptul că, la un magazin din oraş a fost reţinută o persoană de sex feminin, care a luat mai multe bunuri din magazin şi a trecut de casa de marcat fără să plătească. Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat persoana suspecta ca fiind Rodica D, de 55 ani, din Baia Mare. Aceasta a sustras de pe rafturile magazinului bunuri în valoare de 41,20 lei şi a trecut cu acestea de casa de marcat, fără să plătească. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că aceasta a mai sustras bunuri şi dintr-un alt magazin, în valoare de 54 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Au fost identificaţi 4 suspecţi de furt calificat

În noaptea de 13/14.11.2012, în jurul orei 01.00 poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, pe strada Transilvaniei în spatele unui imobil au fost văzute mai multe persoane care încearcă să forţeze autoturismele aflate în parcare. Patrulele Biroului de Ordine Publică deplasate la faţa locului au constatat ca un autoturism nu are buşonul rezervorului, iar pe sub auto sunt pete de benzină. Partea vătămată a fost identificată în persoana lui Vasile K. de 66 ani, din Baia Mare.

S-a trecut la efectuarea de verificări în zona săvârşirii faptei şi în zonele apropiate, în urma cărora au fost identificaţi suspecţii: Daniel P. de 23 ani,  Marius M. de 17 ani, Daniel M. de 20 ani, şi Alexandru P. de 20 ani, toţi din Baia Mare. Împreună aceştia au participat la furtul a 5 litri de benzină din autoturismul mai sus indicat.

De asemenea, din declaraţiile lui Daniel P. şi ale celorlalţi trei, a reieşit faptul că primul a condus pe drumurile publice un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie, iar numărul de înmatriculare era expirat.

Faţă de cei patru se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de numitul Daniel P. şi pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Încă doi hoţi prinşi de poliţişti

În 13.11.2012 poliţiştii din Rona de Sus au identificat trei suspecţi de comiterea a trei furturi de motorină din mai multe utilaje de pe raza localităţii Coştiui, în perioada 09-11.11.2012. Aceştia sunt: Remus G. de 21 ani, şi R. R. de 14 ani, ambii din Coştiui. Cele trei dosare au fost conexate şi în cauză s-a început urmărirea penală.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA