AcasăEvenimentPRINS - Un adolescent de 17 ani din Satu Mare este suspectul...

PRINS – Un adolescent de 17 ani din Satu Mare este suspectul talhariei cu cutitul de pe strada Victoriei din Baia Mare (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

În urma cercetărilor efectuate şi măsurilor întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş, a fost identificată persoana care, în data de 27 aprilie, a comis două tâlhării pe raza municipiului Baia Mare. Suspectul, un minor în vârstă de 17 ani, din judeţul Satu Mare, prin ameninţarea cu un cuţit, a deposedat de poşete două femei care se deplasau pe Bulevardul Decebal respectiv strada Victoriei. Uneia dintre victime, o adolescentă în vârstă de 16 ani, i-a provocat leziuni la nivelul braţului drept. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Suspectul a fost reţinut şi ulterior prezentat instanţei care a emis mandat de arestare preventivă pentru 19 zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

CITESTE AICI INTREAGA POVESTE

Un alt talhar tot de 17 ani din Poienile de Sub Munte

Un alt suspect de tâlhărie a fost prins în flagrant de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare. În 01 mai poliţia a fost sesizată, la ora 16.00, că pe strada Transilvaniei un tânăr i-a smuls lănţişorul de la gât unei femei şi a fugit. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică care a prins şi identificat suspectul: un minor în vârstă de 17 ani din Poienile de sub Munte. El a fost reţinut şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA