spot_img
AcasăActualitate112PRINS ÎN ROMÂNIA - Român acuzat în Franţa de proxenetism şi trafic de...

PRINS ÎN ROMÂNIA – Român acuzat în Franţa de proxenetism şi trafic de persoane, capturat în satul său natal

spot_img

DISTRIBUIȚI

PRINS ÎN ROMÂNIA  Un buzoian căutat de aproape două luni de poliţiştii din Franţa pentru infracţiuni de proxenetism şi trafic de persoane comise pe teritoriul acestui stat a fost prins la Nehoiu, în oraşul său natal.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, urmând a se face, totodată, pregătiri în vederea predării sale către autorităţile franceze, scrie News.

Bărbatul de 47 de ani era urmărit internaţional de autorităţile judiciare din Franţa, pentru proxenetism şi trafic de persoane.

Pe numele său a fost emis mandat european de arestare după ce a comis o serie de infracţiuni pe teritoriul statului francez.

El era căutat din luna iunie de autorităţile străine care au cerut apoi sprijin Poliţiei Române.

În cele din urmă, bărbatul, originar din Nehoiu, judeţul Buzău, a fost prins pe o stradă din oraşul său natal şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

El urmează a fi prezentat Curţii de Apel Ploieşti, cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, se fac demersuri pentru ca buzoianul să fie predat către autorităţile din Franţa.

Info

Citeşte şi PREJUDICIU DE 1,3 MILIOANE DE LEI – Percheziţii în România şi Bulgaria într-un dosar privind achiziţiile de automobile

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA