Acasă Actualitate 112 PRINS ÎN CÂTEVA MINUTE - Un băimărean a reușit să comită două...

PRINS ÎN CÂTEVA MINUTE – Un băimărean a reușit să comită două infracțiuni într-o benzinărie

DISTRIBUIȚI

PRINS ÎN CÂTEVA MINUTE  Polițiștii au identificat şi prins un tânăr bănuit de furt calificat şi lovire sau alte violenţe în câteva minute de la sesizarea faptelor.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au intervenit cu promptitudine la un caz de furt şi lovire semnalat aseară, reuşind să identifice persoana bănuită de comiterea infracţiunilor, la scurt timp de la sesizare.

Primele verificări efectuate la faţa locului au relevant că o persoană necunoscută, care conducea un autoturism, a oprit într-o staţie de carburanţi situată pe bulevardul Bucureşti din municipiu, cu scopul de a alimenta.

După ce a alimentat cu combustibil, a observat că un angajat se apropia spre el, dar a optat să plece fără să achite, şi l-a acroşat cu autoturismul pe angajatul de 41 de ani.

Imediat după sesizare, cu sprijinul poliţiştilor Biroului Rutier Baia Mare, tânărul a fost identificat cu operativitate în trafic. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 22 de ani, din Hideaga, şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA