spot_img
AcasăActualitate112PRINS ÎN FLAGRANT – Controlor fals, prins într-un tramvai din Arad de...

PRINS ÎN FLAGRANT – Controlor fals, prins într-un tramvai din Arad de adevărații controlori în timp ce verifica biletele călătorilor

DISTRIBUIȚI

PRINS ÎN FLAGRANT  Situaţie inedită într-un tramvai care circula prin municipiu: un controlor fals a fost descoperit în flagrant chiar de către adevăraţii controlori, angajaţi ai Companiei de Transport Public Arad. Într-una din zilele săptămânii trecute o echipă de controlori a urcat într-un tramvai. Nu au scos din prima legitimaţiile, dar au rămas şocaţi văzând că altcineva a început să ceară călătorilor biletele şi abonamentele la control. Era vorba despre un angajat al unei firme de pază. Folosindu-se de legitimaţia de serviciu, de legitimaţia de paznic, să o spunem direct, le-a cerut oamenilor să prezinte la control biletele.

Mai mult decât atât, unul dintre pasagerii din tramvai nu avea bilet. Aşa că paznicul l-a dat jos la staţia următoare. Atunci au intervenit şi adevăraţii controlori care l-au luat la întrebări pe uzurpatorul de funcţii. Controlorii au chemat imediat Poliţia, iar toţi cei care au participat la incident au ajuns la declaraţii.

„Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, persoana respectivă a solicitat unui cetăţean biletul la control. Cum omul respectiv nu avea bilet, l-a dat jos din tramvai şi l-a întrebat de ce nu şi-a cumpărat unul. Controlorii angajaţi la CTP au intervenit şi au chemat şi Poliţia”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru Aradon.ro.

Gestul bărbatului a reprezentat o surpriză pentru conducerea CTP. „Într-adevăr, a fost depusă o plângere împotriva celui care s-a dat drept controlor în tramvai. Nu am primit niciodată sesizări de la călători, nu am mai trecut prin asemenea situaţii, nu a mai fost prins niciodată un controlor fals în tramvai. Dar, adevărul este că, în ultima perioadă, au circulat zvonuri referitoare la controlori falşi care cer biletele şi abonamentele la control în tramvaie, iar celor care nu au li se cer sume de bani”, a declarat Mariana Birău, directorul Companiei de Transport Public Arad.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA