spot_img
AcasăActualitate112PRINS CU AJUTORUL FACEBOOK - Autorul unui accident mortal, audiat şi lăsat...

PRINS CU AJUTORUL FACEBOOK – Autorul unui accident mortal, audiat şi lăsat în libertate de anchetatori

DISTRIBUIȚI

PRINS CU AJUTORUL FACEBOOK. Autorul unui accident mortal de circulaţie produs acum 3 zile în Capitală a fost prins vineri seară, cu ajutorul informaţiilor primite pe Facebook. Lovise cu maşina o femeie care traversa neregulamentar şi apoi a fugit. Suspectul a fost audiat sâmbătă mai multe ore la Parchet, iar spre seară a fost lăsat liber.

Iniţial, în jurul prânzului, procurorul a decis să-l reţină pe bărbat. Apoi, anchetatorul a vrut să fie audiate concubina şi mama acesteia.

Sâmbătă seara, procurorul a decis să-l lase pe suspect în libertate. Asta deşi bărbatul şi-a recunoscut vina, a admis că a lovit accidental o femeie, că a fugit de la locul accidentului şi că nu avea nici permis, transmite Andreea Anghel, jurnalist Ştirile TVR.

Poliţiştii l-au căutat timp de 3 zile pe acest bărbat. Ba mai mult, au cerut şi ajutorul internauţilor.

Utilizatorii Facebook s-au mobilizat şi au descoperit maşina indicată de poliţişti în cartierul Rahova, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Poliţistul Marian Godină a descris pe pagina sa de Facebook cum s-a derulat totul:

“Am găsit un comentariu în care era indicat chiar şi un număr de înmatriculare. Am fost în legătură permanentă cu colegul meu de la Brigada Rutieră, care are dosarul în lucru, iar el, la rândul lui, cu colegii aflați la serviciu, în teren. Nu era de serviciu, dar nu a ezitat să se îmbrace, să plece de acasă şi să meargă să verifice pista cea mai plauzibilă. Ştiind că era pe drum spre posibilul autor, iar eu sunt tocmai în Braşov, stăteam ca pe ace şi îl rugasem să mă sune şi să-mi spună şi mie ce face. M-a sunat în scurt timp: ‘Mariane, l-am găsit, ăsta e!’ “.

Suspectul a fost dus la audieri.

Procurorul a stabilit că nu are suficiente probe împotriva lui şi l-a lăsat să plece. Mai mult, i-a pus la dispoziţie şi o maşină a Parchetului care să-l ducă acasă, precizează Andreea Anghel pentru Telejurnal.

Sursa info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA