Acasă Actualitate Social PRINS - A furat o sticla de alcool dar a negat. Camere...

PRINS – A furat o sticla de alcool dar a negat. Camere de supraveghere l-au dat de gol

DISTRIBUIȚI

foto: a1.ro

În data de 11.07.2012, în jurul orei 15:00, în timpul misiunii de patrulare, jandarmii din compunerea subunităţii de intervenţie de pe raza localității Baia Mare, au observat pe strada Victoriei din localitate, o persoană de sex masculin care a ieşit dintr-un centru comercial având în mână o sticlă de băutură alcoolică, iar peste drum era aşteptată de către un alt bărbat ce avea asupra sa două genţi tip rucsac.

Având un comportament suspect, subofițerii jandarmi au interceptat persoana văzută că a ieşit cu sticla asupra lui, stabilind că se numește Florinel T. de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare. Făptuitorul, ce este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, s-a deplasat în zona unui complexului comercial situat pe strada Victoriei din localitate și a hotărât să intre în magazin și să acționeze conform planului. Făptuitorul ajuns în magazin a luat de pe raft o sticlă băutură alcoolică pe care a ascuns-o în buzunarul pantalonilor şi a ieșit din magazin fără să o achite. La ieşirea din complex, fiind observat de către jandarmi, acesta a afirmat că a cumpărat sticla din magazin şi că nu mai are bonul. Pus în faţa filmărilor surprinse de camerele magazinului, făptuitorul a recunoscut sustragerea sticlei de băutură. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Furturi din magazinele băimărene

Dipeceratul jandarmerie maramureșene a fost sesizat în data de 11.07.2012, în jurul orei 13:00 de către personalul unui magazin situat pe strada Grănicerilor  din localitatea Baia Mare, despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie de pe raza localității Baia Mare ce l-a identificat pe Daniel S. de 35 de ani, din București, ce se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Persoana în cauză s-a deplasat la magazin pentru a face unele cumpărături. După ce a intrat făptuitorul a pus în sacoşa care o avea asupra lui mai multe produse alimentare de la raionul brânzeturi şi carmangerie.

Ajuns la casele de marcat, a trecut de acestea fără să achite produsele ce le avea în sacoșă, iar la ieşirea din magazin a fost oprit de către personalul de pază al magazinului şi condus în camera de control până la sosirea jandarmilor. Dosarul cu actele premergătoare întocmit a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA