AcasăAlteleEconomicPRIN EXECUTARE SILITĂ - Peste 1 milion de euro recuperați de ANAF...

PRIN EXECUTARE SILITĂ – Peste 1 milion de euro recuperați de ANAF prin vânzarea unui ansamblu imobiliar în București

spot_img

DISTRIBUIȚI

PRIN EXECUTARE SILITĂ  ANAF a valorificat, prin licitație, un ansamblu de bunuri imobiliare. Prețul de adjudecare a fost de 4.950.000 de lei, fără TVA. Prețul de pornire al celei de-a treia licitații a fost de 2.923.940 de lei, la licitație participând 6 ofertanți.

Ansamblul de imobile, evaluat inițial la suma de 5.847.880 lei, situat în Bucureşti, este compus din:

  • hală industrială în suprafaţă construită de 5.987 mp, având o suprafaţă desfăşurată 7.075 mp şi teren aferent în suprafaţă de 5.987 mp;
  • construcţie metalică în suprafaţă construită de 63 mp şi teren aferent în suprafaţă de 965 mp;
  • construcţie metalică în suprafaţă construită de 17 mp şi teren aferent în suprafaţă de 1.758 mp.

Prin această acțiune a structurii specializate din ANAF, a fost pusă în executare hotărârea judecătorească definitivă pronunţată în materie penală nr. 1207/A/01.10.2014, pronunțată de Curtea de Apel București Secția a II-a Penală în dosarul nr. 36794/3/2005.

În conformitate cu prevederile art. 252 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, în cel mult 5 zile de la data adjudecării, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, în lei, în numerar la o unitate a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancară.

ANAF va continua modalităţile prevăzute de lege şi va demara procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate sau confiscate, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie în vederea participării potenţialilor ofertanţi pentru adjudecarea bunurilor şi totodată finalizarea procedurilor de valorificare.

Comunicat de presă ANAF

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA