AcasăAdministrațiePRIMUL PAS SPRE MODERNIZAREA PIEȚEI REVOLUȚIEI - A fost inaugurată fântâna arteziană,...

PRIMUL PAS SPRE MODERNIZAREA PIEȚEI REVOLUȚIEI – A fost inaugurată fântâna arteziană, urmează amenajarea parcării subterane și a întregii zone pietonale

DISTRIBUIȚI

A fost redată o parte din farmecul de odinioară a Pieței Revoluției. În 24 septembrie 2020, a fost inaugurată fântâna arteziană care poate să fie admirată de cei care locuiesc în zonă sau se plimbă pe acolo. Proiectul de reamenajare a întregii zone a fost demarat în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Proiectul de modernizare a Pieței Revoluției este unul mult mai amplu care cuprinde inclusiv realizarea unei parcări subterane în Piața Revoluției.

Vom demara în scurt timp și lucrările de amenajare a acestei parcări care va avea 200 de locuri și va reuși să degajeze aglomerația din zonă. Estimez că până la mijlocul anului viitor vom reuși să finalizăm și această lucrare, astfel încât să putem trece la amenajarea finală a zonei, să-i dăm o valoare estetică ridicată, astfel încât fiecare cetățean al municipiului Baia Mare să se poată bucura de acest loc.

Momentan, pentru mine e o bucurie că am reușit să redăm băimărenilor una dintre dintre cele mai apreciate zone ale orașului și că astfel reușim să ne bucurăm împreună de această fântână pe care au îndrăgit-o părinții și bunicii noștri. Fântâna a fost reabilitată din temelii, lucrările care au fost efectuate au vizat deopotrivă estetica acesteia dar și tot ceea ce înseamnă automatizare și aducerea acestei atracții la cerințele zilelor pe care le trăim”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Au fost schimbate sistemele arteziene și complet modernizată structura fântânii. Acum, jeturile de apă ajung până la o înălțime de 12 metri și pot fi iluminate în peste 700 de combinații de culori. În varianta reabilitată, fântâna dispune de un sistem care permite minimizarea capacității de apă consumată, dar și de o instalație ambientală de sonorizare.

 

(comandat de Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, executat de ActualMM, cod mandatar financiar 21200185)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA