Acasă Actualitate 112 ACTUALIZARE/ PRIMELE VICTIME ALE IERNII - Un șofer zelos a făcut țăndări...

ACTUALIZARE/ PRIMELE VICTIME ALE IERNII – Un șofer zelos a făcut țăndări mai multe mașini pe strada George Coșbuc din Baia Mare. Un altul a urcat cu mașina pe scuar

DISTRIBUIȚI

Am intrat oficial în sezonul rece și, deși nu am avut parte încă de ninsori serioase decât în zona de munte a Maramureșului, poleiul format pe străzi le-a dat mari bătăi de cap unor participanți la trafic. Este și cazul șoferului unui Volkswagen Passat, aseară, 27 noiembrie, a “reușit” să facă țăndări mai multe autoturisme pe strada George Coșbuc din municipiul Baia Mare.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare reiese că un număr de cel puțin 3 autourisme au fost accidentate. În urma impactului, mașina marca Vokswagen a fost proiectată în partea opusă, pe trotuar.

Tot aseară, un alt șofer care se deplasa pe bulevardul Independenței nu a mai reușit să ia curba la dreapta spre bulevardul Unirii și a “zburat” cu mașina direct în aranjamentul floral din scuar.

Polițiștii maramureșeni le recomandă șoferilor să adopte o conduită preventivă la volan și să adapteze viteza la condițiile de drum.

ACTUALIZARE:

Potrivit polițștilor băimăreni, în accidentul de pe strada George Coșbuc au fost avariate nu mai puțin de 4 autoturisme parcate, plus autoturismul șoferului care a provocat accidentul. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Șoferul mașinii, un tânăr de 21 de ani din Satulung, a fost sancționat contravențional de către polițiști.

ActualMM

 

Foto: Tudor Marincaș, Denis Lazar

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA