AcasăEvenimentPrimele doze de vaccin antigripal au ajuns in Maramures. Vezi cine sunt...

Primele doze de vaccin antigripal au ajuns in Maramures. Vezi cine sunt primii vaccinati (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

La nivelul judetului Maramures a sosit vineri prima transa din dozele de vaccin solicitate. Este vorba de 3.140 de doze, care vor fi distribuite tuturor spitalelor din judet. Diferenta pana la 44.000 de doze solicitate vor veni pana la mijlocul lunii decembrie.

 

Cele 3.140 de doze de vaccin antigripal sosite in Maramures vor fi folosite pentru a fi vaccinati toti angajatii din sistemul sanitar, dar si angajati ai institutiilor deconcentrate care intra in contact frecvent cu populatia. Saptamana viitoare vor ajunge si dozele pentru a fi distribuite catre medicii de familie, care vor putea vaccina gravidele, persoanele cu boli cronice, copii etc. „8.860 de doze vor ajunge saptamana viitoare. Acestea vor fi distribuite catre toti medicii de familie, urmand a ajunge la toti pacientii care se incadreaza in acele grupe de risc: copii, varstnicii, persoanele cu patologii cronice si alte categorii care sunt pentru aceasta vaccinare” a declarat dr. Rares, Pop director DSP Maramures.
La nivelul judetului Maramures au fost solicitate 44.000 de doze de vaccin antigripal. Conducerea Directiei de Sanatate Publica Maramures da asigurari ca vaccinul va ajunge in totalitate in judet pina la mijlocul lunii decembrie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA