spot_img
AcasăEvenimentPrimele agentii URBIS din cartiere, inaugurate astazi

Primele agentii URBIS din cartiere, inaugurate astazi

spot_img

DISTRIBUIȚI

La iniţiativa primarului Cătălin Cherecheş au fost înfiinţate, în municipiul Baia Mare, două agenţii ale S.C. URBIS S.A. Baia Mare. Azi, 7 iulie, la ora 9.00, S.C URBIS S.A. Baia Mare, a fost inagurat noul sediu al agenției situat în Piața Revoluției, la parterul blocului nr.3, de pe strada 22 Decembrie.

La eveniment a participat Gabriela Hofer, viceprimarul Muncipiului Baia Mare, col (r) Ion Pop, directorul general al S.C. URBIS S.A. Baia Mare, ec. Ionuț Rus, directorul economic, ing. Ioan Fîrte, director exploatare, precum și alți angajați ai S.C. URBIS S.A. Baia Mare.

„La această agenție vindem toate tipurile de bilete și abonamente, pe lângă aceasta mai distribuim abonamentele gratuite pentru persoanele de peste 70 ani și abonamentele cu reducere de 50% pentru studenți, elevi și ceilalți pensionari. În momentul de față putem să eliberăm legitimații de abonat și abonamente pe o perioadă de 30 de zile, de 15 zile, 7 zile și de o zi, conform solicitărilor persoanelor indiferent de perioadă”, a declarat Ionuț Rus, directorul economic al S.C. URBIS S.A. Baia Mare.

„Este important, pentru că cetățenilor le era incomod să facă drumul până sus la Urbis pentru eliberarea legitimațiilor de abonat. Tocmai de aceea, punctele aceste sunt foarte importante, mai ales pentru că vor scurta traseele oamenilor. De fapt acesta este și scopul nostru, să venim în sprijinul cetățenilor”, a declarat Gabriela Hofer, viceprimarul Municipiului Baia Mare.

Tot azi, 7 iulie 2014, s-a deschis și cea de-a doua agenției situată pe strada Victoriei nr. 90 A. Astfel, cetăţenii au posibilitatea de a-și procura de aici bilete şi abonamente pe rutele deservite de mijloacele de transport public în comun. După inagurarea noului sediu, col (r) Ion Pop, directorul S.C. URBIS S.A. Baia Mare împreună cu Gabriela Hofer, viceprimarul Municipiului Baia Mare au vizitat stațiile de autobuz: Unic, Gară, Epsilon, Șatra și Mărășești deoarece în perioada următoare, conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare intenționează să deschidă alte trei agenții, în zona Gării, Cartierul Vasile Alecsandri, dar și pe strada Victoriei (Complexul Comercial Unic).

PROGRAM – Agenția de pe strada Victoriei Nr. 90/A
Luni – Vineri – 9.00-17.00.
Informații telefon: 0362/801057

PROGRAM – Agenția Piața Revoluției nr. 3
Luni-Vineri – 6.00-22.00
Sâmbătă-dumincă  – 6.00-21.00.
Informații telefon: 0262/220582

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA