AcasăNews AlertPrimarul comunei Poienile de sub Munte, Alexa Chifa s-a alăturat echipei PNL...

Primarul comunei Poienile de sub Munte, Alexa Chifa s-a alăturat echipei PNL Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipa PNL Maramureș devine pe zi ce trece mai puternică. Tineri, seniori, profesioniști din diverse domenii, dar și cetățeni simpli se alătură echipei care a dovedit în ultimii ani că nu doar vrea, ci și poate să dezvolte Maramureșul.

Printre oamenii din administrația locală care s-au alăturat liberalilor se numără primarul Alexa Chifa din comuna Poienile de sub Munte.

Oameni harnici, serioși și demni se alătură zilnic echipei PNL Maramureș! Alexa Chifa este unul dintre maramureșenii care și-a căutat rostul peste hotare. S-a întors acasă convins că poate pune umărul la schimbarea pe care cu toții ne-o dorim. În mandatul său de primar, cu sprijinul viceprimarului liberal Ioan Holdiș, a dovedit o altfel de abordare în administrație.

Cei doi au reușit să genereze proiecte atât de necesare pentru comună și au răspuns nevoilor comunității. Se consultă cu locuitorii, se implică admirabil pentru a genera dezvoltarea comunei. De astfel de oameni este nevoie în administrația locală pentru a pune localitățile pe drumul dezvoltării!

Au avut și până acum susținerea mea și a Consiliului Județean Maramureș. O vor avea și de acum, inclusiv prin Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului, pe care îl susținem la alegerile locale pentru președinția Consiliului Județean Maramureș„, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Judeţean Maramureș/PNL Maramureș, candidatul susținut pentru alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Printre proiectele susținute se numără asfaltarea drumului de pe Luhei, o zonă din Poieni unde locuiesc 1200 de oameni și care era din piatră, impracticabil, dar și extinderea alimentării cu energie electrică în cătunul Cornățea unde locuiesc 130 de suflete, dintre care 30 sunt copii.

Alexa Chifa este unul dintre cei mai destoinici primari din Maramureș și sunt mândru că s-a alăturat familiei liberale. Un lider tânăr, cu viziune pe termen lung, Alexa Chifa a arătat din primul mandat că performanța în administrația publică este posibilă și la Poienile de sub Munte.

Împreună cu președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, am avut o colaborare foarte bună cu liderii Primăriei Poienile de sub Munte. Primarul Alexa Chifa și viceprimarul Ioan Holdiș fac o echipă foarte bună și au proiecte importante pentru dezvoltarea comunității.
În calitate de administrator public al Județului Maramureș, le-am oferit tot sprijinul de care au avut nevoie și am siguranța că vom munci și în viitorul mandat la fel de bine, pentru că maramureșenii au nevoie de oameni implicați, pentru care bunăstarea cetățenilor este pe primul loc”, a afirmat Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului și candidatul susținut de PNL la alegerile locale din 9 iunie pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă
PNL Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA