AcasăActualitatePRIMARUL CHERECHEȘ, ALĂTURI DE ELEVI – Bucuria revederii la început de an...

PRIMARUL CHERECHEȘ, ALĂTURI DE ELEVI – Bucuria revederii la început de an școlar

spot_img

DISTRIBUIȚI

PRIMARUL CHERECHEȘ, ALĂTURI DE ELEVI  Clopoțelul a sunat pentru prima dată în noul an școlar. Cu mic, cu mare, elevi, părinți și profesori s-au reunit la unitățile de învățământ din municipiul Baia Mare.

Cum a obișnuit, primarul Cătălin Cherecheș a fost prezent la mai multe unități unde a transmis mesajul său, dar a și socializat atât cu copiii și părinții lor, cât și cu profesorii.

Astăzi este un moment important pentru copii, părinți, bunici și profesori, când împreună retrăiesc bucuria revederii. Începutul unui nou an școlar aduce și speranța unui an mai bun. Cel mai important lucru pe care putem și trebuie să-l facem pentru o comunitate sănătoasă este educația. Și tocmai de aceea, în ultimii ani administrația locală a investit masiv în modernizarea școlilor, grădinițelor și liceelor, proiecte care trebuie continuate pentru a oferi fiecărui elev un mediu corespunzător pentru dezvoltare.

Fiecare început de an școlar reprezintă un moment de bucurie și emoție atât pentru elevi, cât și pentru părinții acestora și dascălii care îi îndrumă necontenit pașii spre dezvoltarea educațională. Le doresc elevilor să aibă parte de cât mai multe satisfacții pe parcursul acestui an școlar. Viitorul țării sunteți voi, iar noi, administrația locală avem datoria să vă oferim condițiile de care aveți nevoie pentru a învăţa şi pentru a vă dezvolta sănătos. Dascălilor din municipiul Baia Mare, cei care se dedică pentru fiecare elev și alături de care pășesc spre performanțele școlare, le doresc multă putere de muncă și realizări profesionale”, a spus primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA