spot_img
AcasăEvenimentPrimarul Borsei anunta pe facebook: procurorii DNA au "descalecat" pentru a afla...

Primarul Borsei anunta pe facebook: procurorii DNA au „descalecat” pentru a afla cum s-au evaporat bani europeni

DISTRIBUIȚI

Pe pagina de socializare primarul orasului Borsa a anuntat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au fost in cursul zilei de astazi, 20 august 2013, in orasul de la poalele muntilor Rodnei. Iata ce a scris acesta:

„Surprizele despre care vorbeam ieri, au venit mai repede decat ne-am fi asteptat. In cursul acestei zile, o echipa de procurori si politisti judiciari, din cadrul DNA, au venit la Borsa pentru a solutiona cazul „Statia de epurare din Complex”.

E vorba de aproximativ 15 miliarde de lei, din fonduri europene, pentru care, cineva, trebuie sa dea socoteala. Au fost ridicate documentele necesare anchetei (din cele care nu au disparut in anii anteriori…) si au fost sigilate celebrele containere din Complex.
Va aduc la cunostinta ca este interzis accesul in perimetrul containerelor sau distrugerea sigiliilor, prin dispozitie a procurorilor DNA.
Cu multumiri,
Tony
P.S. Zilele urmatoare va voi prezenta un scurt raport a modului in care s-au „tocat” in jur de 15 miliarde de lei vechi, pe care Primaria a fost obligata sa ii plateasca, drept despagubiri, Ministerului Dezvoltarii. Asadar, Primaria Borsa a inregistrat o pierdere de 30 de miliarde : 15 miliarde platiti catre constructor si 15 miliarde platiti catre minister…”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA