AcasăActualitatePoliticPrimarii si functionarii publici maramureșeni, resping prețioaele indicații ale Suspendatului!

Primarii si functionarii publici maramureșeni, resping prețioaele indicații ale Suspendatului!

DISTRIBUIȚI

PNL Maramures, consideră incalificabilă amenințarea proferată de președintele suspendat Traian Băsescu la adresa primarilor și funcționarilor din MAI.
Este inacceptabil că un președinte suspendat, proferează amenințări cu pușcăria în direct la televizor, la adresa oamenilor care, in conformitate cu legislatia in vigoare, se vor ocupa in perioada urmatoare, de actualizarea listelor electorale permanente.
Legislatia in domeniu este foarte clara, iar primarii si functionarii de la institutiile implicate in actiunea de actualizarea a listelor electorale permanente, nu au nevoie de “indicatiile” presedintelui suspendat Traian Basescu, pentru a-si face pe deplin datoria.
Legea nr. 35/2008, pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, a Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 şi a Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, prevede urmatoarele:
”Art. 25 (2) Listele electorale permanente se întocmesc pe localităţi şi cuprind pe toţi cetăţenii cu drept de vot care domiciliază în localitatea pentru care ele au fost întocmite”.
Este foarte clar ca pe listele electorale permanente nu trebuie sa fie inscrisi, cetatenii romani cu drept de vot care nu domiciliaza in localitatea respectiva, debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, persoanele condamnate la pierderea drepturilor electorale, prin hotărâre judecătorească definitivă si nici cei decedati, se arată într-un comunicat primit la redacție din partea PNL Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA