AcasăAdministrațiePrimăria s-a apucat de CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ! S-a făcut public programul de...

Primăria s-a apucat de CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ! S-a făcut public programul de ridicare a deșeurilor vegetale de la băimărenii care își fac ordine în curte. Vezi când se ridică în zona ta:

DISTRIBUIȚI

În cadrul proiectului “BAIA MARE CURATĂ” inițiat de primarul Cătălin Cherecheș, cu scopul de a eficientiza salubrizarea stradală a orașului, o componentă importantă este relația cu cetățeanul și a veni în sprijinul băimărenilor gospodari care în fiecare primăvară își curăță și amenajează terenurile din zonele adiacente imobilelor de locuit.

În fiecare an s-a constatat o deficiență în ridicarea promptă și organizată a deșeurilor vegetale și a altor tipuri de deșeuri ce rezultă din astfel de activități gospodărești lăudabile.

În acest sens, primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a dispus stabilirea și respectarea unui program clar de ridicare a acestor deșeuri, în special în zonele de case.

Astfel, în perioada 14 martie – 15 mai 2022, va fi derulată campania de colectare a deșeurilor vegetale și voluminoase din zonele de case, după următorul program:

Luni

Cartier Valea Borcutului
(între strada Victoriei și zona Livadă);

 

Marți

Cartier Săsar
(între străzile Nucului , Victor Babeș și Iuliu Maniu)
Cartier Valea Roșie
(între străzile Iuliu Maniu si Fierăstrăului);

 

Miercuri

Cartierul Griviței
(între străzile Fierăstrăului și 8 Martie);

 

Joi

Cartier Ferneziu și Cartier Firiza;

Vineri

Cartier Orașul Vechi,
(între străzile Gheorghe Sincai, Vasile Lucaciu și Horea);

 

Sâmbătă

Cartier Vasile Alecsandri (case)
(între Bdul. Republicii, strada Izvoarele, strada Mihai Eminescu, strada Universității și strada Vasile Alecsandri);

 

Duminică

Cartierul Progresului
(între străzile Vasile Alecsandri, Hortensiei, Culturii și 22 Decembrie).

Adresăm cetățenilor rugămintea de a depune la stradă (în zone accesibile) deșeurile vegetale voluminoase destinate colectării, exclusiv în zilele stabilite ca fiind destinate colectării pentru fiecare zonă/cartier.

Persoanele care vor depune spre colectare deșeurile în alte zile decât cele stabilite, pentru a se putea institui o regulă și a pune în ordine gestiunea deșeurilor de acest tip pe raza Municipiului Baia Mare, vor fi pasibile de sancțiuni potrivit prevederilor legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA