spot_img
AcasăLifestyleMondenPRIMA ZI DE UNTOLD - Distracție, dar și amenzi de 14.000 de lei...

PRIMA ZI DE UNTOLD – Distracție, dar și amenzi de 14.000 de lei (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

PRIMA ZI DE UNTOLD Peste 40 de artiști, în prima zi, pe scena Untold 2017. Hardwell, Axwell^Ingrosso, M0, Charli XCX și Dannic au fost capetele de afiș în prima zi a festivalului Untold, când pe cele 10 scene au concertat și vor mai cânta peste 40 de artiști.

Prima zi la Untold 2017 a debutat cu un superb foc de artificii, spre bucuria a sute de mii de oameni puși pe distracție.

Festivalierii au avut accesul permis în perimetrul festivalului — o zonă de 250.000 de metri pătrați în centrul municipiului, cuprinzând arealul stadionului Cluj Arena, al Sălii Polivalente și al Parcului Central — încă de la ora prânzului.

Poliţiştii şi jandarmii au fost însă și ei prezenți au aplicat în prima zi de a festivalului Untold 30 de sancţiuni contravenţionale, fără a fi raportate însă incidente majore.

“Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 14.000 lei, cele mai multe pentru abateri constatate la legea privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale pentru abateri constatate la legea privind protejarea populatiei împotriva unor activității comerciale ilicite”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Cluj.

Mii de oameni, cei mai mulți tineri, au luat cu asalt intrările extrem de riguros organizate, iar prima oprire a fost în Parcul Central, unde au fost amenajate diferite zone de relaxare, într-o atmosferă de ‘pădure fermecată’, populată de elfi și zâne.

Asta pentru că, dincolo de zecile de concerte care au loc în cele patru zile de festival, Untold propune și la această ediție o gamă largă de activități care au loc departe de scene.

Mai multe despre Untold AICI

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA