AcasăAdministrațiePRIMA NINSOARE SERIOASĂ ÎN BAIA MARE - Cătălin Cherecheș: "Intervenim într-un mod...

PRIMA NINSOARE SERIOASĂ ÎN BAIA MARE – Cătălin Cherecheș: “Intervenim într-un mod hotărât pentru deszăpezire”

DISTRIBUIȚI

PRIMA NINSOARE SERIOASĂ ÎN BAIA MARE Ninge ca în povești în municipiul Baia Mare. Este vorba despre prima ninsoare mai serioasă din acest sezon. Administrația publică locală este însă pregătită pentru a interveni, fapt confirmat de acțiunea în forță condusă de primarul Cătălin Cherecheș. Zeci de utilaje și câteva zeci de oameni sunt pregătiți să continue acțiunile cât va fi necesar.

46 de utilaje mari, medii și mici intervin pe raza municipiului Baia Mare pentru deszăpezire. Primele intervenții până acum au fost pentru înlăturarea poleiului, iar acum se intervine pentru degajarea stratului de zăpadă care se depune pe carosabil.

Acțiunea continuă pe parcursul nopții și oamenii sunt pregătiți să intervină constant pentru a asigura o deszăpezire eficientă. Pe lângă principalele artere vom interveni în cartiere, pe străzile în pantă, inclusiv în Firiza, Valea Borcutului, Ferneziu, în fiecare zonă a orașului. Spre dimineață, dacă va fi cazul, vom interveni și pe trotuare. Vreau să vă asigur că suntem pregătiți și nu vor fi probleme în ceea ce înseamnă deszăpezirea în Baia Mare pe următorii patru ani, așa cum prevede contractul care a fost încheiat. În pofida minciunilor pe care unii le-au propagat, administrația locală a municipiului Baia Mare s-a pregătit din timp, dovadă intervenția în forță din această seară, încă de la prima ninsoare mai serioasă. În pofida piedicilor pe care le avem din partea unora care nu înțeleg că acest efort, această muncă este pentru oameni și nu pentru moftul cuiva. Vă asigur că intervenția noastră, efortul nostru, munca noastră este una serioasă. Apreciez fiecare om care este alături de mine acum, sacrificând poate timpul cu familia, pentru a interveni în folosul comunității noastre”, arată primarul Cătălin Cherecheș într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

Vă vom ține la curent cu alte informații privind acțiunea de deszăpezire și starea drumurilor în municipiul Baia Mare și județul Maramureș.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA