Acasă LIFE PRIMA ÎNTÂLNIRE – Topul lucrurilor pe care nu trebuie să le faci

PRIMA ÎNTÂLNIRE – Topul lucrurilor pe care nu trebuie să le faci

DISTRIBUIȚI

PRIMA ÎNTÂLNIRE  Cui nu îi place, dacă nu este implicată într-o relație, să iasă la o primă întâlnire? Doar că este posibil să se întâmple tot felul de accidente sau situații ușor penibile, dacă te lași dusă de val. Iată care sunt lucrurile de care este bine să te ferești atunci când te afli la un „first date”.

  1. Nu vorbi despre fostul prieten

Să îl menționezi vag poate fi acceptabil, mai ales dacă relația voastră a durat câțiva ani buni. Dar de aici până la a ajunge să povestești despre vacanțele pe care le-ați petrecut împreună sau ce anume te scotea din minți (sau chiar adorai) la el este exagerat. Dacă, în schimb, tipul cu care te afli la întâlnire nu îți este deloc pe plac, o poți face intenționat! Sigur nu te va mai suna a doua zi.

  1. Evită mulțimea de întrebări despre viitor

Cel mai bine este să eviți întrebările de genul “Unde te vezi peste 10 ani?”, “Ce planuri de carieră ai?”, “Iți dorești copii?” sau “În cât timp crezi că te-ai căsători?”. Nu sunteți la un interviu și, la fel ca la punctul 1, dacă nu vrei să scapi imediat de el, nu insista de la prima întâlnire cu planurile de viitor.

  1. Nu exagera cu complimentele

Este ok să-i spui că îți place tunsoarea lui sau încălțările pe care le poartă, dar să îi faci nenumărate complimente de-a lungul întâlnirii poate fi înspăimântător. Gândește-te cum te-ai simți tu, dacă la fiecare propoziție, ai primi un compliment. Probabil că, după primele trei, te-ai simți bine, dar după următoarele zece s-ar crea o situație ciudată.

  1. Să vorbești despre tine tot timpul

Este firesc ca fiecare dintre voi să vorbească despre el însuși. Poți și exagera un pic (asta denotă încredere în tine, un lucru sexy, de altfel), dar trebuie să fii atentă. Poți să cazi ușor în extrema îngâmfării sau a aroganței și în fața lui vei părea doar o tipa plină de ea cu care nu poți avea o conversație normală. Așadar, fără monologuri și fără întrebări de genul “Nu-i așa că îmi stă bine rochia asta?”.

  1. Nu fi un client capricios

Probabil veți ieși la o cafea sau la cină, de aceea, dacă ești genul de client capricios, de data aceasta încearcă să te abții de la replici răutăcioase adresate chelnerilor. Te pot înțelege dacă ții la serviciile care ți se oferă, până la urmă plătești pentru a fi tratată corespunzător, dar ca în orice situație, există o limită a bunului simț.

 

Mai multe, AICI.

Sursă foto.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA