AcasăEvenimentSportPRIMA ÎNFRÂNGERE – CS Minaur Baia Mare a pierdut pe terenul celor...

PRIMA ÎNFRÂNGERE – CS Minaur Baia Mare a pierdut pe terenul celor de la CSU Reșița

DISTRIBUIȚI

PRIMA ÎNFRÂNGERE Echipa de fete a CS Minaur Baia Mare a suferit prima înfrângere din Divizia A. Fetele antrenate de Simona Maior Pașca au pierdut pe terenul celor de la Reșița cu scorul de 25-27. La pauză, băimărencele au intrat la vestiar cu un avantaj de un gol, scor însă pe care pe final de partidă nu au putut să îl mențină.

PRIMA ÎNFRÂNGERE Pentru CS Minaur Baia Mare cea mai bună marcatoare a partidei a fost Jenica Rudics, cu 8 reușite, urmată de Raluca Mihai cu 4 goluri. Pentru scorul partidei și-au mai adus aportul și Oana Bidașcu (3), Bianca Zegrean (3), Andriyana Naumenko (3), Cristina Andrița (2), Alexandra Pricop (2).

CS Minaur Baia Mare și-a păstrat avantajul de un gol înregistrat la pauză și în primele zece minute ale celei de-a doua reprize. De la 19-17 pentru Baia Mare CSU Reșița a întors scorul și s-a dus la o diferență de două puncta, 21-19, în minutul 45.

Trei minute mai târziu băimărencele au revenit în avantaj, scor 23-22, însă gazdele nu au renunțat și au marcat următoarele cinci goluri, ducând scorul la 27-23.

Ultimul minut al partidei a aparținut celor de la CS Minaur Baia Mare. Echipa antrenată de Simona Maior Pașca a marcat două goluri însă partida s-a încheiat cu victoria  CSU Reșița, scor 27-25.

În etapa următoare CS Minaur va disputa pe teren propriu partida cu Crișul Chișineu-Criș în cadrul etapei a VII-a din Divizia A.

Credit foto: Paul Ursachi

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA