AcasăLifestyleMondenPRIETENIE DE FAȚADĂ – Vedetele din România care lucrează împreună dar nu...

PRIETENIE DE FAȚADĂ – Vedetele din România care lucrează împreună dar nu se suportă

DISTRIBUIȚI

PRIETENIE DE FAȚADĂ  Se iubesc şi nu prea, însă trebuie să păstreze aparenţele de dragul emisiunilor unde lucrează împreună. Multe dintre vedetele autohtone au ajuns în ipostaza de a fi obligate să fie diplomate şi să adopte o atitudine pacifistă, cu toate că relaţia dintre ele este destul de tensionată. Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu, Iulia Albu şi Raluca Bădulescu ori Andreea Bălan şi Ozana Barabancea se numără printre personajele mondene care, de dragul audienţei şi al banilor, s-au văzut nevoite să îngroape securea războiului.

Dacă există cineva în România care să se certe pe Sala Palatului şi pe românii amatori de spectacole organizate acolo, aceia sunt Ştefan Bănică jr şi Horia Brenciu.

Chiar dacă în faţa publicului de la “X-Factor”, unde ambii sunt juraţi, pozează în buni prieteni şi vor să lase impresia că se înţeleg relativ bine, rivalitatea dintre Horia şi Ştefan nu se va încheia decât atunci când unul dintre ei se va reprofila şi nu vor mai fi nevoiţi să împartă publicul şi sălile de spectacol din România.

PRIETENIE DE FAȚADĂ 2

Deşi au ajuns în postura de a lucra împreună, pentru emisiunea “Bravo, ai stil”, care va începe din toamnă la Kanal D, Iulia Albu şi Raluca Bădulescu nu au îngropat definitiv securea războiului. Disputa dintre cele două este una care a debutat relativ recent, aşa că nici una dintre ele nu pare să vrea să o uite prea uşor. Totul a pornit de la premiul BAU pe care Iulia i l-a dat Ralucăi.

În replică, aceasta din urmă i-a aplicat o lovitură sub centură: “Primesc acest trofeu din respect pentru faptul că este fosta soţie a prietenului meu Mihai Albu, în rest, eu nu cred că a înţeles foarte multe despre mine, dar nu cred că m-ar interesa neapărat treaba asta. Aş vrea să îi transfer acest trofeu, să ţi-l dau înapoi, draga mea doamnă Iulia Albu. Atât timp cât tu îţi cumperi materiale din samexpo (n.r. – celebrul centru comercial Europa) şi le faci tivul pe genunchi cu mâna şi pui un ananas pe cap. Acel ananas poate să aibă vreo valoare doar dacă este de la Philip Tracy, my dear”.

Mai multe, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA