AcasăActualitateSocialPREVENTIV - Elevii Scolii "Mihail Sadoveanu" din Baia Mare au fost vizitati...

PREVENTIV – Elevii Scolii „Mihail Sadoveanu” din Baia Mare au fost vizitati de jandarmii maramureseni

DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramures au demarat o campanie de prevenire a faptelor antisociale în mai multe şcoli şi licee din judeţul Maramures. Beneficiarii acestor activitat[ti au fost azi, 04 octombrie a.c., 50 de elevi ai Şcoalii  gimnaziale Mihail Sadoveanu din municipiul Baia Mare carora le-au fost prezentate materiale audio-video cu principalele atributii ale jandarmeriei, a fost prezentata tinuta jandarmilor aflati in diferite tipuri de misiuni. De asemenea u fost desfasurate aactivitati preventiv-educative in scopul informarii, sensibilizarii si constientizarii elevilor cu privire la problematica fenomenului violentei in scoala, absenteismul scolar si furturile din buzunare.

Scolarilor li s-a dat posibilitatea de a pune intrebari cat mai diversificate cu problemele cu care ei se intalnesc legate de activitatea jandarmilor.

Aceste actiuni educativ preventive vor continua si in alte scoli din maramures, urmatoarea activitate de acest  gen desfasurandu-se maine, 05 octombrie a.c. la doua liceee din Sighetu Marmatiei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA