AcasăActualitate112PREVENŢIE - Razie a poliţiştilor în zona Pirită din municipiul Baia Mare

PREVENŢIE – Razie a poliţiştilor în zona Pirită din municipiul Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

PREVENŢIE În dimineaţa zilei de miercuri, 24 mai, între orele 06:00 şi 09:00, poliţişti băimăreni din cadrul Biroului de Ordine Publică şi Biroului de Investigaţii Criminale şi doi agenţi de ordine publică de la Poliţia oraşului Tăuţii-Măgherăuş au desfăşurat o acţiune preventivă pe strada Iazului, zona Pirită, din municipiul Baia Mare, în scopul creşterii siguranţei cetăţeanului.


Acţiunea a vizat şi identificarea persoanelor şi bunurilor date în urmărire, a persoanelor care se sustrag urmăririi penale şi a celor care sunt pretabile la comiterea de fapte antisociale.

În acest context a fost identificată o tânără de 24 de ani din judeţul Sălaj, bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţă de pe raza comunei Cicârlău.

Poliţiştii au dorit să verifice şi dacă persoanele domiciliate în zona respectivă respectă prevederile legale privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

S-a constatat că din cele 25 de persoane legitimate, opt nu respectă aceste norme, fapt pentru care au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 480 de lei.

Patru familii, formate din opt adulţi şi cinci minori, care au fost depistate fără forme legale, au fost trimise spre localităţile de domiciliu respectiv Vălenii Lăpuşului, judeţul Maramureş şi sat Someş Odorhei, judeţul Sălaj.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA