AcasăActualitatePREVENIRE ÎMBOLNĂVIRI COVID-19 - Sute de controale și zeci de sancțiuni date...

PREVENIRE ÎMBOLNĂVIRI COVID-19 – Sute de controale și zeci de sancțiuni date de polițiștii locali băimăreni în ultimele zile

DISTRIBUIȚI

În perioada 22 – 28 martie Direcția Poliția Locală Baia Mare a desfășurat 541 de acțiuni de control care vizează prevenirea și respectarea măsurilor infectării cetățenilor cu COVID -19.

236 de polițiști locali au fost angrenați în derularea acestor acțiuni. Au fost verificate 183 mijloace de transport public în comun, dar și un număr de 71 terase și societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor privind prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19.

Au fost legitimate și verificate 12 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse de Starea de Alertă și au fost efectuate activități comune de control cu reprezentanți ai Poliției Municipiului Baia Mare, Inspectoratului de Jandarmi Județean “Pintea Viteazul” Maramureș și Prefectura Maramureș, privind respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu COVID -19 în piețe, târguri, centre comerciale și supermarketuri.

Polițiștii locali continuă să asigure ordinea și liniștea publică și la cele 3 Centre de vaccinare împotriva COVID-19 deschise pe raza municipiului Baia Mare. 3 polițiști locali sunt angrenați în această activitate, după cum urmează :

1.Centrul de vaccinare din incinta Centrul Social ,,CASPEV” situat în Baia Mare, strada Săsarului nr.3;

2.Centrul de vaccinare din cadrul Centrului Social Multifuncțional ,,Rivulus Pueris”, situat pe strada Ioan Slavici nr.18;

3.Centrul de vaccinare din cadrul Asociației Grupul de Acțiune Locală Baia Mare, situat pe B-dul Unirii nr.19.

Ca urmare a verificărilor desfășurate în această perioadă, polițiștii locali au constatat un număr de 28 de contravenții, valoarea amenzilor aplicate fiind în cuantum de 5.000 de lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA