spot_img
AcasăEvenimentPREȚUIRE PENTRU SALVATORII DIN LINIA ÎNTÂI - Cadrele medicale de la Spitalul...

PREȚUIRE PENTRU SALVATORII DIN LINIA ÎNTÂI – Cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare au fost recompensate cu daruri simbolice drept mulțumire pentru eforturile depuse în ultimele luni

DISTRIBUIȚI

A trecut deja o jumătate de an de când cadrele medicale din linia întâi duc o luptă neobosită cu virusul care, într-o mai mică sau mare măsură, ne-a schimbat viața tuturor. O luptă pe care o duc în picioare și cu zâmbetul pe buze, indiferent de programul epuizant pe care îl duc la bun sfârșit zi de zi, pentru ca nouă, tuturor, să ne fie bine.

Poate unele dintre cele mai afectate de lupta cu virusul sunt cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Astfel, ca semn de mulțumire și prețuire pentru toate eforturile, uneori supraomenești, pe care le fac acestea, au avut parte de o mică surpriză.

Luni, 14 septembrie, conducerea Spitalului i-a așteptați pe toți cei din linia întâi în cadrul unității spitalicești, unde le-a dăruit un câte un mic cadou în semn de recunoștință. Printre surprize s-au aflat vouchere la restaurante sau la piscină, spa și masaj, cosmetice, suplimente alimentare, cafea, căni și ceaiuri – toate acestea pentru a le mai “îndulci” viața grea din ultimele luni, dedicată întru totul pacienților. Inițiativa a fost posibilă cu sprijinul unor oameni cu suflet din mediul economic local, care au dorit să susțină acest demers dedicat salvatorilor.

Felicităm toți medicii, asistentele și toți lucrătorii din spitale și îi asigurăm de prețuirea noastră!

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA