AcasăActualitateSocialPREȚUIRE - Doamnele de la Caspev sărbătoresc ”Ziua Mamei” timp de trei...

PREȚUIRE – Doamnele de la Caspev sărbătoresc ”Ziua Mamei” timp de trei zile

DISTRIBUIȚI

Doamnele care frecventează centrul de zi Caspev sărbătoresc ”Ziua Mamei” timp de trei zile. Au început din data de 7 martie, vor continua pe data de 8 şi chiar şi pe data de 9 martie.

„De obicei , noi toată luna martie o sacrificăm pentru femei, în sensul de a marca această zi de 8 Martie pentru toate doamnele, începând cu Mărţişorul, după aceea astăzi un spectacol, mâine un chef şi dacă, sigur, luna martie se mai întinde şi mai încolo o să mai ţinem încă unul sau două spectacole, deci tot ce facem în luna martie dedicăm pentru femei”, a declarat Ştefan Lupşa, preşedintele Centrului de zi Caspev.

Astfel, luni, 7 martie, câteva zeci de doamne dar şi seniori au umplut până la refuz sala Centrului de zi de pe strada Săsarului pentru a asista la un program artistic susţinut de colegi de-ai lor de la centru.

„Astăzi va fi un spectacol oferit de noi prin formaţia Crizanteme după care le vom servi cu un pahar de vin, un pahar de apă minerală, o felie de cozonac. La toate acestea se adaugă şi expoziţia de tablouri pictate realizate de o clasă de studenţi ai Facultăţii de Arte printre care se numără şi membri Caspev”< a mai adăugat Lupşa.

Marţi, 8 martie, doamnele de la Caspev sunt aşteptate la Balul Mărţişorului, eveniment care se anunţă plin de surprize pentru participanţi.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA