AcasăNews AlertPREȚUIESC FEMEIA - Holograf și Direcția 5 au concertat pentru doamnele și...

PREȚUIESC FEMEIA – Holograf și Direcția 5 au concertat pentru doamnele și domnișoarele din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sute de doamne și domnișoare au petrecut seara de 1Martie alături de Holograf și Direcția 5.

Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare s-a transformat într-o scenă impresionantă iar luminile și atmosfera creată le-au pus în evidență pe reprezentantele sexului frumos. Spectacolul „Prețuiesc Femeia” a avut loc la inițiativa primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș și s-a derulat cu sprijinul Consiliului Local.

concert4Doamnele și domnișoarele prezente aseară la concertul oferit cu ocazia zilei de 1 Martie au fredonat la unison versurile cunoscutelor melodii interpretate de cei de la Holograf sau Direcția 5. Pe scenă a urcat și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, care le-a arătat reprezentantelor sexului frumos toată aprecierea sa.

concert6„Mă bucur foarte, foarte mult să am în fața mea pe toate doamnele și domnișoarele pe care eu le iubesc. Și pentru că vă iubesc foarte, foarte mult am să fac o scamatorie. Simbolic, acesta este lucrul pe care eu vi-l ofer, un șnur împletit roșu și alb ca să vă poarte noroc și să rămâneți la fel de frumoase și să rămâneți la fel de importante în viața noastră, a bărbaților. Știți că eu nu am nevastă și sunt un om liber. O am numai pe mama dar vreau să vă spun un lucru. Știu mai bine ca și orice bărbat că cel mai important lucru în viață este femeia din viața ta. Acesta este cel mai important lucru pentru că o femeie știe să te motiveze, știe să îți dea energie, știe să își dea putere și te pornește din loc. O femeie te face să ai sclipire și te face să ai zâmbetul pe buze. Te face să uiți de toate lucrurile urâte și să te gândești doar la lucrurile frumoase. Atunci când vezi o femeie și vezi femeia pe care o iubești nu poți decât să te gândești la lucrurile frumoase și o femeie nu poate decât să fie iubită. Mă bucur foarte mult că pentru dumneavoastră și cu toată dragostea mea am reușit să îi aducem încă o dată aici pe prietenii noștri de la Direcția 5. Mă bucur mult că i-ați ascultat pe cei de la Gașca de Acasă. Sunt băimărenii noștri pe care, cu siguranță, îi veți vota în 4 și 6 martie la Eurovision”, a spus Cătălin Cherecheș.

concert2Alături de el a fost și Iuliana Marciuc. Producătorul Eurovision România a rămas impresionat de publicul care a transmis multă energie dar și bucurie.

concert7„Datorită domnului primar am ajuns din nou pe scenă, pentru că vineri seară nu voi fi pe scenă. Voi fi peste tot, și în camera verde, și lângă juriu sau în culise unde vor fi atât de mulți soliști sosiți de la București special pentru dumneavoastră, pentru Baia Mare. Mă bucur că domnul primar mi-a oferit ocazia să urc pe scenă încă o dată aici, la Baia Mare. Vă mulțumesc tuturor. Sunteți un public minunat, din ceea ce am observat. Cu sprijinul Municipiului Baia Mare reușim să realizăm în acest an două spectacole de excepție, spectacolul de vineri seară și cel de duminică. Cine nu reușește să intre în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” va vedea aceste spectacole pe TVR1, TVR HD și TVR Internațional în transmisiunile noastre directe. Și dumneavoastră de acasă și cei din sală nu uitați că sunteți cei care decideți câștigătorul acestui an. Vă doresc mult succes și felicitări pentru această seară minunată de 1 martie petrecută împreună. Sunteți minunați”, a spus Iuliana Marciuc, producător Eurovision România.

concert8

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA