AcasăEvenimentPREȚUIESC FEMEIA! – Băimărencele au parte în 9 martie de Ștefan Bănică...

PREȚUIESC FEMEIA! – Băimărencele au parte în 9 martie de Ștefan Bănică Junior și Holograf. Evenimentul este organizat de primarul Cherecheș și Consiliul Local

spot_img

DISTRIBUIȚI

PREȚUIESC FEMEIA  De ziua lor, băimărencele vor parte de un cadou sub forma unui concert extraordinar, special pregătit pentru ele de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și Consiliul local.

Vineri, pe data de 9 martie, doamnele și domnișoarele e toate vârstele din Baia Mare sunt așteptate, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Aici, ele vor avea parte de un concert magnific special pregătit pentru ele și susținut de Ștefan Bănică Jr. și trupa Holograf.

Concertul de vineri este oferit de către primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al Băii Mari, cu ocazia zilei de 8 martie. Accesul la concert este gratuit.

ActualMM

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/servicii-medicale-comasate-baia-mare-va-avea-o-directie-socio-medicala/

Te-ar mai putea interesa și: http://2.actualmm.ro/actiune-de-constientizare-in-baia-sprie-deputatul-viorica-chereches-a-sarbatorit-ziua-femeii-prin-miscare-in-cadrul-evenimentului-fii-activ/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA