AcasăActualitatePoliticPresedintele PPDD sustine ca deputatul Nutu Fonta este inca membru de partid...

Presedintele PPDD sustine ca deputatul Nutu Fonta este inca membru de partid (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Precizări privind statutul deputatului PP-DD de Maramureş, Nuţu Fonta

În cadrul conferinţei de presă s-au adus mai multe precizări asupra statutului de membru al deputatului Nunţu Fonta. „Deputatul PP-DD de Maramureş, ales în Colegiul Borşa –Vişeu, Nuţu Fonta a fost şi este membru PP-DD. Informaţia a fost confirmată chiar de domnia sa dar şi de preşedintele Simona Man. Nuţu Fonta are o responsabilitate faţă de alegători şi colegii de partid care l-au învestiti cu mandatul de deputat si cred ca isi va duce pana la capat mandatul,  in slujba acestora”, a declarat Vasile Vlaşin, preşedintele interimar PP-DD Maramureş.

PP-DD preţuieşte femeia

În perioada 4 – 8 martie, toate doamnele şi domnişoarele care sunt născute sau au domiciliul în Maramureş, beneficiază de gratuitate pe pârtiile din Cavnic şi Borşa. „Pentru că le preţuim pe toate femeile din viata noastra, am decis sa le oferim, ca gest de recunostinta,  gratuitate pe pârtiile din Cavnic şi Borşa. Nu este un cadou electoral pentru că a trecut de ceva vreme campania electorală şi mai este multa vreme până va începe alta. De data aceasta este un cadou pentru doamne şi domnişoare, în funcţie de perioadă, ne vom îndrepta acţiunile şi spre alte segmente de populaţie”, a precizat Vasile Vlaşin. Doar pe baza cărţii de identitate prin care vor face dovada domiciliului, doamnele vor benefia de acest cadou special.

În paralel, grupuri de voluntari ai PP-DD vor colinda localităţile judeţului şi vor dărui simboluri ale primăverii, flori sau felicitări doamnelor.

Apel la primarul din Vişeu de Sus

În cadrul şedinţei de Birou Politic Judeţean, care a avut loc săptămâna trecută, s-a luat în discuţie situaţia mai multor consilieri locali PP-DD din Vişeu de Sus şi Giuleşti şi s-a decis retragerea sprijinului politic şi înlocuirea lor cu următorii plasaţi pe listele de consilieri de la alegerile locale din iunie 2012. „Fac un apel către primarul din Vişeu de Sus să respecte legea. Acesta refuză să introducă pe ordinea de zi în şedinţa de Consiliu Local un proiect de hotărâre prin care mandatele celor trei să înceteze de drept înainte de termen. Cei trei au trădat partidul în campania pentru alegerile parlamentare”, a punctat Vasile Vlaşin.

„La Giuleşti ne confruntăm cu o situaţie similară, dar acolo consilierul a fost plecat în SUA  şi trebuie înlocuit”, a mai adăugat Vasile Vlaşin.

Precizări privind statutul consilierilor judeţeni

În ceea ce priveşte statutul celor trei consilieri judeţeni: Pamfil Cristea, Marius Mărginean şi Ioan Costiuc, aceştia sunt membri ai PP-DD Maramureş până în momentul în care Consiliul Naţional de Coordonare va lua o decizie. „Propunerea de excludere a fost transmisă la Bucureşti şi aşteptăm un răspuns”, a precizat Vasile Vlaşin. În cazul în care se va lua decizia de a fi excluşi, atunci cei trei vor fi înlocuiţi cu următorii candidati aflaţi pe listele depuse la alegerile locale. De asemenea, în perioada imediat următoare va fi clarificat şi statutul lui Toader Dunca, consilierul judeţean care a fost exclus din partid de fosta conducere a PP-DD Maramureş.

PP-DD Maramureş in cifre

PP-DD Maramureş numără în acest moment 71 de organizaţii şi 10.800 de membri cu adeziune. De la începutul anului nu a fost înregistrată nicio demisie, dar au fost inregistrate un numar de 748 de noi adeziuni.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA