AcasăEvenimentPREMIERĂ PENTRU ROMÂNIA, ÎN BAIA MARE! Comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu...

PREMIERĂ PENTRU ROMÂNIA, ÎN BAIA MARE! Comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu este noul director adjunct al Penitenciarului Baia Mare, fiind prima femeie care ocupă o funcție de conducere în sistemul penitenciar din România

spot_img

DISTRIBUIȚI

Luminile reflectoarelor se îndreaptă astăzi spre Penitenciarul Baia Mare, zdruncinat în ultimul an de scandalul în care a fost implicat fostul director al instituției.

În urma concursului pentru director adjunct, în domeniul siguranței deținerii și regim penitenciar, s-a stabilit câștigătorul. Și aici vine premieră națională, care onorează municipiul Baia Mare. Concursul a fost câștigat de un comisar de poliție femeie, Andreea Dobrițoiu.

Este o victorie remarcabilă și istorică, pentru care transmitem și noi, la rândul nostru, felicitări doamnei comisar.

Cu o serioasă recunoaștere în spate, Andreea Dobrițoiu este prima femeie din sistemul penitenciar românesc care ocupă această funcție deosebit de importantă.

Absolventă a prestigioasei Academii de Poliție „A.I. Cuza” din București, promoția 2010, Andreea Dobrițoiu s-a remarcat încă de la debutul în carieră prin integritatea sa profesională și morală.

Meritul ei a fost confirmat nu doar la nivel local, ci și în structura centrală, iar rezultatul obținut astăzi nu face altceva decât să confirme traseul profesional impecabil.

Cu o carieră presărată de realizări notabile, Andreea Dobrițoiu preia această funcție operativă cu o misiune clară: să asigure siguranța și regimul corespunzător în Penitenciarul Baia Mare. Colegii și superiorii îi transmit felicitări, anticipând cu încredere că va gestiona noile provocări cu aceeași dexteritate și profesionalism.

Îi dorim doamnei comisar Dobrițoiu mult succes în această nouă etapă a carierei sale.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA