AcasăEvenimentPREMIERĂ PENTRU BAIA MARE - Președintele gigantului chinez Weichai, alături de o...

PREMIERĂ PENTRU BAIA MARE – Președintele gigantului chinez Weichai, alături de o delegație de nivel înalt, oaspeţii omului de afaceri Mircea Cirț la ATP Tech Center

DISTRIBUIȚI

PREMIERĂ PENTRU BAIA MARE  Municipiul Baia Mare a fost zilele trecute gazda unei delegații de nivel înalt. Alături de Ambasadorul Republicii Chineze în România, Excelența Sa Jiang Yu s-au numărat mai mulți oameni de afaceri chinezi, printre care și Dr. Sherman Sun – Weichai Executive President. Pe lângă întâlnirea cu mediul de afaceri din Maramureș și reprezentanții autorităților locale și județene, delegația a avut parte de o vizită la unul dintre cele mai de succes business-uri din nord-vestul țării, cu sediul principal în Baia Mare: Grupul ATP Exodus.

Oaspeții au fost așteptați pe covorul roșu, în centrul de evenimente ATP Tech Center, o altă investiție recentă a ATP Group. Preşedintele ATP Grup, dl Mircea Cirț, a fost gazdă primitoare pentru oaspeții chinezi, cu atât mai mult cu cât prin cea mai nouă firmă a grupului băimărean, ATP Trucks Automobile – producător de autovehicule de transport rutier în România – colaborează cu puternicul Weichei Power Co Ltd.  Recent, în Baia Mare a avut loc lansarea națională a primului produs ATP Trucks, camionul TRUSTON cu motorul frunizat de gigantul chinez. “În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele TRUSTON sunt Powered by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc.” menţiona Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

“Cooperarea este mai benefică decât competiția” – Mircea Cirț, CEO&President  ATP Group

Pentru că anul acesta s-au marcat 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și China, programul gândit pentru vizita delegației Chineze la ATP Group s-a desfășurat, printre altele, și sub această egidă.

Un moment important pentru parteneriatul dintre grupul ATP și gigantul Weichai a fost când cei prezenți au putut admira îndeaproape camioanele TRUSTON. La final, oaspeții s-au bucurat și de un moment artistic susținut de interpreta băimăreancă, Paula Crișan, absolventă a studiilor universitare şi postuniversitare a Academiei “Gheorghe Dima’Music” care a impresionat prin tehnica vocală și interpretarea fără cusur.

Cooperarea este mai benefică decât competiţia. Ţine de noi să legăm cât mai multe relaţii şi să fim cât mai sensibili privind cu cine, când şi dacă suntem conectați la viteza cu care se întâmplă lucrurile. Am vizitat, în ultimi ani, peste 315 fabrici din China. E important să mergem să vedem ce înseamnă să lucrezi cu China și consider că este vremea să schimbăm lucrurile, să o facem noi, tinerii noştri ne urmează”, a declarat Mircea Cirț, CEO&President ATP Group.

În ultimii ani, ATP Group s-a dezvoltat într-un ritm alert contribuind la creşterea municipiul Baia Mare, dar și a județul Maramureș. Prin investiții majore, cu mult curaj, prin parteneriate cu companii de succes ai pieței mondiale, ATP Group este unul dintre principalii pioni ai dezvoltării economice din Maramureș. Prin ce a realizat până în acest moment, dar și prin proiectele viitoare, putem spune că grupul de firme prezidat de omul de afaceri Mircea Cirț reprezintă una din șansele de revigorare economică a municipiului Baia Mare, respectiv a județului nostru. Nu mulți sunt cei pentru care faptele și realizările lor vorbesc de la sine. ATP Group este cu siguranță numele care va rămâne scris în istoria locului ca un exemplu pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltare economică, inovație, seriozitate, încredere, multă muncă și determinare.

Adrian Barbur/ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA