AcasăAdministrațiePREMIERĂ ÎN MARAMUREȘ – Angajații Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia...

PREMIERĂ ÎN MARAMUREȘ – Angajații Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare au primit tichete de vacanță

DISTRIBUIȚI

PREMIERĂ ÎN MARAMUREȘ  Premieră în județul nostru. Primii angajați din Maramureș care au primit tichete de vacanță sunt angajații Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare.

Deși în alte părți ale țării, precum București, oferirea de tichete valorice pentru vacanță este o practică din ce în ce mai des întâlnită, până un demult angajatorii din județul nostru un păreau foarte entuziasmați de idee.

Situația s-a schimbat însă când cei aproape 200 de angajați ai Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare au primit fiecare câte 29 de bonuri valorice a câte 50 de lei fiecare. Aceștia sunt printre angajați ai  unei unități medicale din România care beneficiază de aceste vouchere.

Fără discriminare, fiecare dintre cei 195 de angajaţi ai spitalului a primit câte 29 de bonuri valorice a câte 50 de lei fiecare”, a precizat medic primar Sorina Bîrle, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare.

Angajaţii vor putea să-şi achite cu aceste bonuri sejururi în ţară şi au de unde să aleagă dintr-o listă de câteva sute de pensiuni şi hoteluri din toate judeţele ţării.

„Şi eu cred că voi alege să petrec câteva zile de vacanţă la Ocna Şugatag la noi în judeţ, la Felix şi la Ocna Dej”, a mai adăugat managerul.

Potrivit legii, se pot acorda tichete de vacanţă cu o valoare maximă a şase salarii de bază minime brute pe ţară dar numai de către unităţile profitabile. Potrivit celor spuse de Sorina Bîrle, angajaţilor de la Spitalul de Psihiatrie şi Boli Infecţioase Baia Mare li s-au acordat bonuri în valoare totală de 280.000 de lei.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA