Acasăoameni noiPREMIERĂ ÎN ROMÂNIA - Bărbat judecat pentru că şi-a „altoit“ fiica!...

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA – Bărbat judecat pentru că şi-a „altoit“ fiica! Adolescenta l-a reclamat la Poliţie!

DISTRIBUIȚI

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Un tată din Iaşi va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzat că şi-a altoit fiica obraznică * bărbatului i-a sărit ţandăra din cauză că adolescenta a început să ţipe la el * la audieri, mama fetei a lăsat de înţeles că, deşi tatăl a bruscat-o, adolescenta merita să fie măcar dojenită aspru.

Proces penal inedit, pe rolul Judecătoriei Iaşi: un părinte va da socoteală în instanţă, după ce a fost acuzat că i-a aplicat o corecţie fizică fiicei sale, în vârstă de 16 ani!
Anchetatorii recunosc în rechizitoriu că există situaţii în majoritatea familiilor în care se impune o intervenţie mai severă a părinţilor. Cu toate acestea, procurorii l-au trimis în judecată pe Petru T. (36 de ani), din satul Țipileşti, comuna Popricani, pentru lovire sau alte violenţe.

Cu laptopul stricat, se certau de la tabletă
Ieşeanul este căsătorit şi, din mariaj, au rezultat trei copii, de 16, 13 şi, respectiv, 11 ani. La un moment dat, bărbatul a plecat la muncă în străinătate, aşa cum au făcut alte câteva milioane de români, pentru a-şi putea întreţine familia şi, mai ales, pentru ca cei trei copii să nu sufere din cauza lipsurilor.
Oamenii legii au spus că bărbatul le-a luat celor trei copii un laptop, pe care aceştia din urmă l-au stricat. În luna iunie a acestui an, ieşeanul s-a întors în ţară şi, aflând că laptopul s-a stricat, le-a adus celor mici o tabletă.
Numai că, în seara zilei de 12 iulie 2016, copiii s-au certat cu privire la ce anume foloseşte tableta şi cine anume trebuie să o utilizeze.

A ţipat la frate, apoi la tată
Văzând că fiica lui cea mare se ceartă cu băieţelul din cauza tabletei, părintele a încercat să potolească spiritele. Anchetatorii au precizat că, în acea clipă, adolescenta a început să ţipe la tatăl ei, moment în care bărbatul n-a mai suportat şi a lovit-o pe fată cu palma peste mâini şi faţă.

Adolescenta a mers la Postul de Poliţie şi şi-a reclamat tatăl că a bătut-o, moment din care a fost internată într-un centru pentru minori din Iaşi. Totodată, doctorul care a consultat-o a constatat că adolescenta avea câteva echimoze şi escoriaţii ce ar fi necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

„La audieri, fata a susţinut că, de fapt, şi-ar fi făcut temele şi că, din cauza tatălui ei, nu se putea concentra, motiv pentru care i-ar fi cerut să nu mai strige. Pe de altă parte, mama adolescentei a precizat că aceasta din urmă a avut un comportament necivilizat faţă de propriul părinte“, a declarat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

 

Sursa info 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA