spot_img
AcasăEvenimentPREMIERĂ ÎN BAIA MARE - Co-fondatorul unui brand renumit de bere din...

PREMIERĂ ÎN BAIA MARE – Co-fondatorul unui brand renumit de bere din România, prezent în orașul nostru!

DISTRIBUIȚI

Un eveniment în premieră va avea loc în scurt timp în Baia Mare. Co-fondatorul celebrului brand de bere artizanală Zăganu vine în orașul nostru în cadrul unei manifestări deosebite atât pentru iubitorii de bere, cât și pentru curioși. Evenimentul va avea loc peste două zile, în data de 24 iulie, la Casa Berarilor Artizani din municipiu și e deschis pulblicului larg.

Băimărenii sunt invitați la câteva ore de povești, care mai de care mai interesante. Să nu uităm, totuși, că evenimentul se desfășoară în Casa Berarilor Artizani, astfel că participanții vor avea ocazia să deguste cele mai meșteșugite beri creeate în microberăriile din România!

Alexandru Geamanu le va povesti celor prezenți despre cum a reușit ca, dintr-un vis, să pună într-un timp scurt bazele unei afaceri “răcoritoare :D” care a reușit să aducă venituri de 1,2 milioane de euro într-un singur an. Tot ce trebuie să facă cei care vor să afle secretul în timp ce se bucură de o bere bună, este să fie prezenți.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 iulie, între orele 14:00 și 16:00. Organizatorii îi asigură pe cetățeni că măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 vor fi respectate cu strictețe, astfel încât fiecare dintre participanți să se bucure de moment în siguranță.

Încheiem acest anunț de mare importanță pentru iubitorii de bere bună cu o curiozitate: fabrica de Bere Bună, locul unde o mână de oameni pricepuți produc berea locului – Zăganu, se află la poalele Vârfului Zăganu (1817 m) din munții Carpați, în satul Maneciu-Ungureni.

Adrian Barbur/ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA