AcasăNews AlertPREMIERĂ - Doi luptători vor reprezenta Baia Mare la UFT - Ultimate...

PREMIERĂ – Doi luptători vor reprezenta Baia Mare la UFT – Ultimate Fighting Tournament – MMA Romania. Performanțe incredibile reușite de sportivii de la ACS Alpha MMA Academy la Gala Grand Tournament

DISTRIBUIȚI

ACS Alpha MMA Academy Baia Mare a participat în perioada 26 – 27 Iunie la Gala Grand Tournament editia a 3 a pe reguli de Kickboxing și MMA organizată de Grand MMA Satu Mare, această gala avand scopul de a promova sportivii către gălile UFT – Ultimate Fighting Tournament și Supreme Night Fight.

Prima zi a compețitiei a fost destinată luptatorilor de Kickbox unde, la categoria de amatori, din partea clubului băimarean au participat Filip Ricardo și Ofrim Vasile, reușind ambii sa obțină locul 1, devenind campioni, iar dupa ora 20:00 au avut loc Super Fight-urile unde în ultimul meci al serii, în Main Event, a fost prezent din partea lupilor Alpha sportivul Orzac Florin. Din păcate, acesta a pierdut meciul la puncte împotriva sportivului Satmarean Varga Andrei. De menționat este că Florin a fost neînvins pe reguli de amatori până acum, acest meci fiind debutul pe reguli de profesionisti.

În a doua zi sportivii s-au întrecut pe reguli de MMA (Mixed Martial Arts), academia Alpha participând cu 3 sportivi dintre care Boitor Raul câștiga meciul în repriza a 2 a repriza printr-un KO, Muntean Sergiu dispută 2 meciuri pe care le câștiga în primele 30 secunde prin KO, ambii obtinând locul 1 devenind campioni, iar Colta Denis din pacate pierde finala la puncte cu o decizie de 2 – 1 și obtine locul 2.

În urma evoluției remarcabile de care a dat dovadă în competiția precedentă, Sergiu Muntean a primit Fight Pass-ul pentru a i se alătura antrenorului și luptătorului MMA Rogoz Ionuț la ediția din acest an a UFT România, una dintre cele mai importante gale de arte marțiale mixte din țară. Așadar, clubul băimărean va reprezenta Baia Mare cu doi sportivi.

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bafta multă, eu sunt foarte mândru ca avem cine sa ne reprezinte in acest sport! Trebuie sa ducem Baia Mare acolo unde ii este locul in lumea sportului!
    Succes băieți si sa ne faceți mândrii de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA