AcasăEvenimentPREMIERĂ - „Cutia Pandorei” de Katalin Thuroczy, pusă în scenă de Teatrul...

PREMIERĂ – „Cutia Pandorei” de Katalin Thuroczy, pusă în scenă de Teatrul Ararat

DISTRIBUIȚI

Teatrul Independent “Ararat” pune în scenă „Cutia Pandorei” de Katalin Thuroczy. Premiera va avea loc duminică, 27 martie, de la ora 19.00 pe scena Sălii Studio a Casei de cultură a sindicatelor din Baia Mare.

Compania teatrală revine pe scenă după o pauză de câţiva ani dar promite un spectacol cu o dinamică activă care va fi pe gustul băimărenilor.

„Este cel de-al şaselea spectacol al Teatrului independent Ararat, iar Cutia Pandorei s-a jucat şi la ARCUB Bucureşti. Spectacolul ţine aproximativ o oră şi jumătate iar premiera coincide cu Ziua Mondială a Teatrului”, a precizat Claudiu Pintican, directorul Teatrului Independent Ararat.

Rolurile principale vor fi jucate de Claudiu Pintican şi Dana Ilie Bărbosu iar piesa este o incursiune fascinantă în universul interior al unor personaje ce trec cu dezinvoltură de la candoare la cruzime, de la tandrețe la crimă.

Katalin Thuroczy este o cunoscută autoare maghiară. A scris peste 50 de piese de teatru, traduse în toată lumea. A scris scenarii de film și televiziune și a primit numeroase premii în Ungaria și în străinătate.

Peţul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru premiera de duminică, 27 martie, iar pentru celelalte reprezentaţii 15, respectiv 10 lei cu reducere pentru studenţi, elevi şi pensionari.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA