AcasăEvenimentPremieră actualmm.ro - UPDATE 2 - ULTIMĂ ORĂ - 150 de turişti...

Premieră actualmm.ro – UPDATE 2 – ULTIMĂ ORĂ – 150 de turişti blocaţi pe telescaunul din Complexul Turistic Borşa

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.roTelescanul din Complexul Turistic Borşa este blocat şi circa 150 de turişti sunt blocaţi de peste o oră şi jumătate. La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD, Pompierii militari, Jandarmeria Montana şi Salvamontul din Borşa. Din informaţiile pe care le avem o parte dintre turişti au sărit din telescaun, acolo unde înălţimea nu era foarte mare.

ACTUALIZARE 1: Turiştii ne-au spus că timp de o oră şi jumătate totul era înţepenit, telescaunul fiind defect. Oamenii au cerut ajutor prin 112 şi autorităţile s-au alarmat. Jandarmaria Montană Borşa, Salvamontul Borşa, Pompierii militari din Borşa, echipaj SMURD din Vişeu de Sus au ajuns la pârtia din Complexul Borşa pentru a acorda eventuale ingrijiri medicale turiştilor.

ACTUALIZARE 2: În jurul orei 14.45 s-a reuşit repararea telescaunului din Borşa. „Am fost blocaţi o oră şi jumătate în dreptul pilonului cu numărul 9. O parte dintre turişti la care înălţimea nu era foarte mare au sărit jos. Noi nu aveam cum, eram prea sus. Acum am ajuns sus. Suntem îngheţaţi de frig. Sunt şi alţi turişti, poate cu degerături. Să vedem ce se întâmplă mai departe. Totul a fost tipic românesc” ne-a spus turistul care ne-a trimis şi fotografia.

fotografia trimisă prin facebook de un cititor din Deva, al site-ului www.2.actualmm.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA